Aprilhimlen

Jag är hemma, hemma i mitt rum. Känslan av att stänga dörren bakom sig och vara för mig själv, lägga på favoritmusik högt och sjunga med hur mycket jag vill känns ganska underbart.

Och jag vill vakna så det ska bli morgon, nu nu nu. Imorse vaknade jag upp i en högsäng i Berling, sängen knarrade så fort man rörde på sig lite. Mysigt. Ikväll får jag somna i min egen säng med mina 7 mycket högt saknade kuddar.

Jag har huvudvärk i näsan, hmm, mystiskt men sant. Känner mej fortfarande illamående efter flygplanslandningen. Jag och flygplan funkar inte så bra ihop.

Och jag sitter bara här och är lycklig, ser ut genom fönstret och allt är så välbekant, visst, det är roligt att resa och se nya platser men åh så otroligt bra det känns att vara hemma.

Berlin Berlin

Jag är i Berlin. JAG ÄR I BERLIN!!!

Men oj vad jag längtar hem nu, hem till min säng, mitt rum, alla människor jag tycker om. Sitter pa ett internetcafe i hotellet, känner mej världsvan efter att ha suttit i en park och kollat pa människor. Alla butiker var stängda idag men jag tröstshoppade onödiga souvenirer, het okej det ocksa ibland.

Homesick - Kings of Convenience

Egentligen har jag inte sa mycket att skriva, jag har 14.25 kvar pa datorn. Hörde rykten om att det snöade stora snöflingor där hemma, här är det varmt. Otroligt varmt. (ha, jag har ett myggbett pa armen).

Jag tycker om Berlin, Polen var.. hmm, svart att förklara. Efter 4 koncentrationsläger blir man avtrubbad. Och även fast jag har hemlängtan har det varit otroligt roligt. (inte koncentrationslägrena men allt annat)

Ikväll ska Hanna och jag snatta afficher. Helt okej.

You're with me (it's as easy as 1-2-3)

Wow, jag är helt enkelt jättefilosofisk. Jag har stor beundran för mej själv just nu. Dock (jag har börjat använda det ordet oroväckande mycket på sista tiden, känner mig som en liten gubbe på 40-talet) är min finska sida kanske inte lika bra. Kom igen liksom, jag fick 4 minus i ett prov. 4 MINUS!! Det räcker inte med en 4, nej nej, 4 minus!! Och egentligen kan man inte få 4 minus i ett prov, alltså är det ganska intressant att jag fick det resultatet. Gaaah.

Marit Bergman har helt otroligt jättebra vårmusik, man vill liksom bara..äta en mjukglass på torget (det vårigaste jag kunde komma på).

Marit Bergman - Let's just fall in love










Just like heaven

Jag har köpt en myströja, en stoor myströja. Nästan så man försvinner i den. Igårkväll var Forsby vackert, himlen var rosa. Då tog jag en promenad i min stora myströja. Stannade och såg ut över himlen med bra musik i hörlurarna. Egentligen borde jag skriva ett filosofiarbete nu. Men, jag har absolut ingen inspiration eller ideer eller vadsomhelst.

Hold me - Loney, dear

Annars, vill nån vänlig själ köpa lotter av mej? Jag har lite kris helt ärligt. För jag vägrar knacka dörr i Forsby, det är inte min grej. Min grej är att tvinga alla jag känner köpa en massa lotter, sen glömmer jag ta betalt. Vilket resulterar i att jag har sålt typ 19 lotter och fått betalt för ungefär 7. Suck.

Heartbeats - Josè Gonzàles

Och jag är förkyld, missbrukar förkylningstabletter och nässprej. Man känner sig väldigt pigg efter ungefär 4 tabletter per dag. Gaaah, jag vill sitta på balkongen och försöka få fräknar. Men nej nej nej, nu man skriva filosofi istället. I-landsproblem på hög nivå.



The Cure - Friday I'm in Love


Det är fredag, så himla otroligt bra. Och jag ska kolla på star wars filmer ikväll, trots att jag somnade sist jag såg på en. Suck. men men, blir säkert roligt.

Annars kan jag inte äta godis på högra sidan av munnen, inte på vänstra heller egentligen. Det liksom tar oh så sjukt när jag tuggar, vilket troligen kan bero på att jag har hål i tänderna. Vilket jag har typ varje gång tandläkaren kollar. Min tandkvalitet är helt enkelt skit.

Det finns topshop i Slovenien, det är ganska trevligt. Och i Saudiarabien, dock inte i Polen. Annars är jag en rik människa igen, eller, inte så rik egentligen men rikare än vad jag var igår. Sånt kan man alltid glädja sig lite åt.

Och just nu känner jag ett starkt behov av att typ..pyssla. Faktiskt. Kanske inte sitta och bygga saker av glasspinnar, mera klippa och klistra ihop vackra bilder på ett papper. Problemet är bara att jag är världens lataste människa, jag orkar ungefär ta fram lite tidningar att söka efter bilder i, kanske lite lim och sax om jag är riktitgt aktiv. Sen sitter jag på golvet i mitt rum i typ 10 minuter, hittar jag ingenting tycker jag det är skittråkigt och ger upp. Sen lämnar jag kvar allting på golvet och går och ser på tv istället. Varje gång. Tanken är liksom god men det blir aldrig till någonting.


Amy Winehouse - He can only hold her. Den gillar jag. Mycket.

Imorse hörde jag på Whitney Houston. Ahhh. Då blev jag lycklig. Man blir helt enkelt lycklig av I wanna dance with somebody. Sen studsar jag omkring för mej själv i vårt hus med hörlurar för att inte väcka andra sovande människor och dansar lite diskret. Det är sånt som gör att jag vaknar på morgnarna.




And honey you should know, that I could never go on without you


så, nu har jag en blogg. det känns ju..kul.

har väl inte så stora förhoppningar om att typ 500 människor läser vad jag skriver varje dag, gör d mest för min egen (å hannas) skull. jag tycker nämligen de e väldans roligt att bara skriva. me,n hursomhelst, hanna kommer ti polen. jippijei å åh va bra. för jag menar hur kul är d att gå omkring för sej själv i polen. å åka buss långa timmar å otroligt många kilometer. och självklart sku jag ju int va helt själv i polen, vi e väl 99 stycken som ska dit. men d e liksom int samma sak utan hanna. å nu kan man ju fundera hur många som läser dethär, hanna åtminstone. å då kan man ju fundera ännu mera på varför jag skriver ner sånthär. för hanna vet ändå om att hon kommer me ti polen. så, dethär e väl lite smått meningslöst.

men men. de e vår. solen skiner å de e fredag imorgon. livet är ganska härligt sådär i allmänhet. bortsett från att jag har prov imorgon, geografi. å de som känner mej vet att geografi int kanske kan räknas som min starka sida. för att säga de på ett snällt sätt alltså. vill man vara ärlig kan man säga att jag knappt vet var spanien ligger.

Marit Bergman - Alone together. min låt för våren 2007, en såndär låt som jag ska lyssna på i november när allt är kallt å mörkt å jag kommer ha studentskrivningsångest. för när jag hör på denhär låten kommer jag få såndära minnen från våren 2007. så funkar jag. å troligen många andra.

RSS 2.0