hurry up we're dreaming.

Det här är vad jag lyssnar på ungefär hela tiden just nu, klicka!


when the light is out and words have gone, let me be the one to try it on.

Tänkte bara säga att himlen var alldeles rosa imorse när vi vaknade och att det här är en ny favoritlåt. Gomoron världen, nu ska jag äta äggsmörgås!


just me before we met.

Varenda helg sen jag kom tillbaka från Uppsala har vi haft någon som har sovit på vår soffa. Någon helg har det varit en kompis, någon annan helg familjemedlemmar. Det har varit väldans trevligt, ungefär som ett litet läger varje helg. Just nu sover Josse på soffan och vi äter popcorn och lyssnar på partymusik. Att jag borde gå i skolan och vara jätteaktiv känns lite avlägset.



all I want for christmas.

Glad första advent från Tavastgatan! Vi har shakat ass hela helgen och druckit himla mycket glögg!


stay young, go dancing.

Hej hej från vårt projektrum! Jag gör en tröja av pärlor just nu, det innebär att jag sitter och trär pärlor efter pärlor på en tråd och formar det till en tröja (det där var inte världens bästa förklaring men iaf). Under tiden lyssnar jag på P3 dokumentär och smöriga kärlekslåtar från Twilight. Sämre skoldag kan man ha.


let's share the cold.

Just precis nu sitter jag i skolan och lär mig hur man gör hemsidor. Det går väldigt långsamt framåt kan man säga men jag tycker ändå att det är förvånansvärt roligt.

Sådär annars får jag en massa trevligt besök till helgen, det regnar där ute, jag råkade köpa en klänning i tisdags och spillde ut en flaska nagellackborttagningsmedel på vessagolvet och mig själv igår (inget jag rekommenderar om man säger så).


for you, love.


RSS 2.0