Jag tänker alltid på dig i april.


Jag är pank, och jag borde inte köpa nya kläder eller liknande på en ganska lång tid. Men igår råkade jag köpa ett par skor. Ett par röda, fina tygskor. Just nu befinner skorna sig på mitt skrivbord så att jag kan se på dem ibland och bli glad. Jag blir glad av skor. Väldigt, väldigt glad.

Annars då. Mitt liv ser ungefär ut såhär nuförtiden:

Jag har slutat skolan (vilket känns lite märkligt. Och jag blir ganska märkligt av att sitta hemma för mig själv hela dagarna)
Jag har skrivit klart studenten (och det gick bra, helt okej, blablabla, jag är mest lättad att det är över)
Jag har sökt in till formgivning i Åbo (och det känns ju ganska sådär spännande)

Jag borde städa mitt rum (det borde jag egentligen alltid, men just nu är det värre än vanligt. Det ligger pistagenötter utspridda över halva rummet, kläder och tidningar utspridda över andra halvan)
Jag borde sy några klänningar, två tröjor och en kjol. Och sen dokumentera det hela.

Och tro mig, skulle det hända några stora och häftiga saker i mitt liv skulle jag skriva om det men det gör det ju liksom inte. Idag kokade jag kycklingsoppa, det är mera såna saker som händer i mitt liv. Ganska trevligt det också i och för sig. Och nästa vecka åker jag iväg till Vörå, det är inte så stort och häftigt men det är trevligt för då får jag träffa Sandra. Och att träffa Sandra är alltid bra.


You Are The Light - Jens Lekman


RSS 2.0