jag lägger ner nu, det blir inget mer.

Den här veckan kanske inte kommer att gå till historien som en av de bättre veckorna. Att rita skisser på fjädrar och se på Sex and the city är däremot väldigt trevligt. Och lyssna på den här, om och om igen.

att vingarna bär.

Igår hämtade jag mitt examensarbete från tryckeriet (det är ju som en riktig bok!) och på kvällen hade vi vernissage för att sedan ge oss ut i natten och go crazy på en båt. Imorgon skriver jag mognadsprov och på måndag lämnar jag in det sista uppgifterna. Det är så himla galet. Galet att det gått fyra år med bästa klassen i bästa Åbo och att jag kan kalla mig formgivare om lite mer än en månad. Galet!

man måste härma dom som orkar, dom som fortsätter ändå.

När man inte orkar mera kan man äta upp ett paket med Dajm-kex på en kvart och dricka alldeles för starkt kaffe och tänka på att det inte alltid kommer att vara såhär och att Åbo och allting som händer här just nu inte är allt. Sen begraver man sig i skolarbete men tycker mest att det känns skönt. 

Det här livet alltså. Lite mycket just nu kan jag känna.

du är någon annan nu, i och för sig.




if it´s up to me I´ll give you all the oceans, all the money and the factories and banks. I´ll give you all the love and deep devotion all the highways and the airways and the tanks.


RSS 2.0