Det Kommer Bara Leda Till Nåt Ont - Säkert!

Ännu en helg är över. Och jag tycker det är ganska skönt, ibland är det något med helger jag inte gillar, förväntningar på att ha jätteroligt när man inte är på humör för att ha jätteroligt. Hursomhelst, nu är det höstlov. Det gillar jag, imorgon åker jag iväg till Vörå. Helt trevligt det med.

Snart, väldigt snart ska jag ta mitt körkort. Börjar vara på tiden nu. Känner alltid att jag måste förklara mig när folk frågar om jag har körkort och jag säger att nej, min sommar var så stressig att jag inte hade tid med något körande och sen kom studentskrivningar och blablabla. Men snart, snart. Jag och mina kära vänner blev lite väl ivriga en kväll och skrev ner en lista med 90 låtar att höra på som bilmusik. I början höll vi oss till självklara låtar som My Sharona men nångång runt låt nummer 70 (Öppna Din Dörr med Tommy Nilsson) spårade det ur en aning. Det är skillnad på dålig musik och dålig musik.

För två dagar sen tog jag ner en låt som av de flesta skulle kunna beskrivas som en skitlåt som man inte ska erkänna att man gillar. Jag gick iaf ut på en kvällspromenad i ett väldigt mörkt Forsby och hörde på denhär låten 5 gånger i rad. Och jag blev på ett otroligt bra humör, gick omkring där i mörkret och mimade med och kände mej ganska glad och nöjd. Min musiksmak är inte den bästa, nu sitter jag här och hör på Måns Zelmerlöv. Cara Mia ÄR en bra låt.

Miss You - Kashmir
Sleeping In - The Postal Service
image40






RSS 2.0