you’ve been running, running, running, slowly away from the sound of your beating heart.

Idag tog jag båten till Åbo. Nu sitter jag här i min och Miilis nya lägenhet och det är så himla skönt att vara här. Solen gick just ner där ute, Åbo känns hemma och jag mår bra. Råkade köpa sjukt mycket lösgodis i misstag så lite illa mår jag också. Hursomhelst, imorgon ska far och jag bygga en hylla (eller mest far) och sen åker jag tillbaka till Åland igen. Och på måndag, då åker jag hemhem. Åh, Nykarleby och mina fina människor där hemma, det blir nog bra det.

får jag hoppa över orden om hur vädret kan förändras, får jag kliva in direkt på delen om hur allt skulle kunna ändras.

Igår åkte vi ut med en båt till en bastuflotte nånstans på havet. Det vågade helt sjukt mycket (tyckte jag i alla fall, tydligen vågade det inte alls så mycket men i alla fall) och sen badade vi bastu och simmade under stjärnhimlen. Och jag ber om ursäkt för mina inlägg som mest handlar om solnedgångar, kanenbullar till frukost och allmänna klichebeskrivningar av min sommar men jag har det nästan löjligt bra här.

hej du, det var ju ett tag sen, sexhundra dagar, men vem räknar precis?

Och livet på campingen fortsätter. Idag hade min arbetskompis sin sista dag så vi åt en hel del kladdkaka med jordgubbar vi fick från köket för att fira. Igår cyklade jag iväg till ett bageri och köpte nybakade kanelbullar till frukost innan jobbet, det är såna saker som gör det lite svårt att lämna Åland. Men snart flyttar jag till Uppsala för några månader och sen flyttar jag ihop med Miili i bästa lägenheten i bästa Åbo. Helt okej, jo.



Bland annat den här människan får jag träffa när jag kommer hem nästa
vecka och jisses vad jag har saknat henne.

RSS 2.0