Hos mig är du verkligen overkligt fin.

Nu laddar vi upp för ikväll med att höra på denhär några gånger! Och Snattu, denhär kommer du inte alls att gilla, bara en liten förvarning sådär!



Åh, och denhär! Så himla söt och jag har helt glömt bort den!


Att somligt händer utan att verka väldigt smart och utan att lämna världen som den var .

Nu är allt mycket bättre. Denhär veckan kommer fortfarande inte att gå till historien som den bästa i mitt liv men jag kan i alla fall gå med på att kalla den helt okej. Kan ha något att göra med att jag fick sitta och prata om allt möjligt med Emma en lång stund igårkväll och att jag ska lyssna på Anna Järvinen ikväll. Har på känn att det kan bli ganska himla fint.

Och dessutom. På onsdag är det Fibes, oh, Fibes konsert! Oh yeah baby!

Nu ska jag gå och klippa mönster och klura ut hur man syr ett knapphål.


Hard days 1.2.3.4

Det var nog inte meningen att jag skulle stiga upp ur sängen i måndags. Denhär veckan är skit. Här kommer en liten lista på saker som gör denhär veckan till den mest värdelösa på hela året.

1. Egentligen hade jag sovmorgon till klockan 13 i måndags men sidu neppan, det hade jag missat. Alltså steg jag upp klockan 07.30 helt i onödan.

2. Mina bankkoder har försvunnit. Egentligen är dom aldrig där dom ska vara men nu är dom på riktigt borta. Vilket gör att jag hade 1,60 på kontot igår innan min snälla far sponsrade mig lite.

3. Det regnar varje dag. Hela tiden.

4. Jag har finska föredrag på fredag. Försökte just öva lite men det lät så sjukt när jag pratade finska att jag fick ta en paus och sucka åt mig själv.

Men. Jag är inte bitter. Egentligen är jag ganska shiny-happy men denhär veckan skulle kunna ta slut innan den ens började. Nu ska jag öva mig på att uttala "ruostumattomasta teräksestä kaarevalla" så att folk faktiskt fattar vad jag menar. Och nej, jag vet inte vad det betyder.

There's a million things that I shouldn't do, stay out of trouble keep my head out of the blue. I wanna do them all with you

Heh. Jag var just till tandläkaren. Jag är lite rädd för min tandläkare bör väl tilläggas. Ännyväj, idag lagade hon två hål, jag blev bedövad sådär himla mycket så nu dreglar jag utan att märka det och har dessutom ingen känsel i hakan.

Men jag är glad och lycklig i alla fall. Har just fått min nya läseordning och den var så..eh, luftig. Självstudier bla bla bla men jag är nöjd i alla fall.

Om man man lyssnar på domhär två sångerna blir man ännu gladare och lyckligare!







Well uh-uh baby I ain't got no plan.

Egentligen borde jag skriva en uppsats på finska just nu men det gör jag alltså inte. Min ena kjol jag håller på med i skolan börjar nästan se ut som en kjol och det är ju positivt. Bara en kjol kvar och den kjolen och allt jobb omkring ger mig ganska mycket ångest. Men låtom oss förtränga det och tänka på något roligare istället.

Som att jag ska äta fattiga riddare med tjejerna ikväll, att jag åker hem-hem imorgon och får träffa nästan hela familjen och gå på dop, att hösten är fin och bra och att mina skor är skitsnygga.

Nu ska jag fortsätta beskriva på finska vilka drömmar jag har om framtiden och varför jag har valt att studera formgivning. Ge mig styrka! (men idag förklarade jag åt en tant som såg ut som någon i Emil i Lönneberga vilken den nya portkoden till huset är. På finska! Tottakai!)

And your eyes must do some raining if you're ever gonna grow.

Lyssna och njut och tänk, åh vilken fin låt!


We got to get up and make this happen.

Och så börjar vi dagen med en av världens bästa låtar!


Thursday I don't care about you it's Friday, I'm in love.

Vänner är bra, lockigt hår är fint och jag hoppas att tuggummituggande inte är ett tecken på att man är självupptagen.


Jag borde rita kjolar och skriva finska jobbansökningar. Men vet ni vad, trour nou itt he!

Over ghosts that broke my heart before I met you.



Idag ritade jag nästan en hel ärm på digital mönsterritning. Det ni! Ibland funderar jag om jag studerar det jag faktiskt vill studera. Sen blir jag alldeles för förvirrad och brukar sluta tänka på det.

Nu ska jag umgås med fina människor och äta muffins.





I saw a dream come true

Oj vad det regnar. Nu ska jag rita kjolar och dricka kokoste! (och om man äter tillräckligt mycket förkylningsmedicin så märker man inte ens att man är sjuk, man blir bara jättejättepigg, tjoho!)




Och lyssna på denhär, den blir man glad av!

Just give me some candy.

Jag känner mig febrig. Attans. Jag som vägrade bli sjuk.

Och jag tror att jag möjligtvis har ätit för många kladdkaksmuffins, känner mig smått illamående.

Och förresten, jag hade heelt och hållet glömt bort Paolo Nutini. Jösses. Nästan lite för fin (snygg, het, jag skulle kunna gifta mig med dig typ nu rättare sagt). Lotta, jag är ganska jätteavundsjuk på dig!


So today, I wrote a song for you.

Julio, här kommer några av domdära låtarna du ska ta ner så du kan provlyssna lite på dom först. Call me!(och alla andra får nog också lyssna. Eller ni borde lyssna, för oh yes dethär är fint och vackert det!)











There's a drumming noise inside my head that starts when you're around.

Produktplanering, kjolar som skall sys, mönsterritning, materiallära och finskakurser som gör mig sur som en trotsig 3-åring. Jag lär mig alltför mycket på en gång samtidigt som det känns som att jag inte kan något alls.

Men jag klagar inte. Jag vill inte vara på något annat ställe. Fast lite bitter är jag över nåldynor som kostar 19,90 och att det lär ta ganska länge innan jag får sovmorgon.


Nu ska jag drapera. Det blir roligt, det blir roligt, det blir..ja, jag tror jag har övertygat mig själv nu.


RSS 2.0