they will see us waving from such great heights, 'come down now,' they'll say. But everything looks perfect from far away, 'come down now,' but we'll stay.

Nu borde jag sova så att jag orkar upp imorgon 07.30 och med glädje kan börja konstruera mönstret till en jumpsuit.

Och förresten, det här är världens bästa och finaste låt.

and what's the use in being a millionaire if I can't have you?

Det här är en perfekt vinterjacka. Den finns inte i Åbo. Även om man kollar igenom varendaste butik och fryser ihjäl under tiden för att det är så himla kallt. Bara så ni vet.

(från det här märket, hittad genom en av mina favoritbloggar)



en stund på jorden.


make me dance I want to surrender, your familiar arms I remember. Everybody's talking about you, every word's a whisper without you.


there's a million things that I shouldn't do, stay out of trouble keep my head out of the blue. I wanna do them all with you.

Det här är Miili och jag som hoppar studsmatta en dag i juni i år.



Och det här är Josse på Åland för ett och ett halvt år sedan.



Båda två är några av de finaste vänner jag har och idag har dom födelsedag! Grattis Miili på 20-årsdagen och grattis Josse på 22-årsdagen! Ni är bäst!

this is not a game for broken hearts played by a lonely band, we've both got so much to lose but here in your arms it's heaven.

Två tips en torsdagskväll som denna när man är ganska utmattad och har legat i sängen halva kvällen och ätit chokladmousse:

1. Min bror Erik tipsade om det här musikprogrammet. Väldigt, väldigt bra och del 1 handlar dessutom om Håkan Hellström!

2. När livet känns lite snöslaskigt och man liksom glider nerför Kaskisbacken på morgnarna för att det är så halt kan man lyssna på den här sången. Man blir gladare då!

if the world isn't turning your heart won't return anyone, anything, anyhow.


att somligt händer utan att verka väldigt smart och utan att lämna världen som den var.

Den här människan har mitt drömjobb och dessutom en väldigt bra blogg.

Sådär annars så anmälde jag mig till lilla språkprovet i finska idag. Det lär ju bli spännande på ett väldigt negativt sätt.

visst känns det fint att va vid liv en dag till, visst känns det fint nu.

En söndag som idag kan man bruncha här och nästan äta ihjäl sig och ha det väldigt trevligt. Och grattis på farsdagen bästa pappa!






här kommer jag med hjärtat i handen, glöm det där jag sa med huvudet i sanden, här är jag med allt som är bra.

Den senaste tiden har jag hälsat på mor och far i Forsby, hängt med en massa favoritmänniskor, frusit tårna av mig, jobbat, sytt en halv klänning, spelat bingo, skypat med bröder som befinner sig långt borta, pratat med min syster som finns lite närmare, gått på sitz och shakat ass, fått tillbaka min Josse i lägenheten, jobbat lite till, tappat rösten, blivit förkyld, fått tillbaka rösten och om typ en kvart ska jag gå iväg till Martina. Sämre kan man verkligen ha det.

about you now.


there's a million things that I shouldn't do, stay out of trouble keep my head out of the blue.

Idag tog jag nya passfoton. Skulle jag inte vara så himla fåfäng skulle ni få se. Jag ser livrädd ut och på grund av lite tekniska problem är halva mitt huvud bortkapat. Sådär annars är det väldigt trevligt när man har en sambo som köper choklad åt en när man är sjuk (egentligen godisstrejkar jag men när någon bjuder får man äta, annars är man ju bara oartig).

Ikväll ska jag jobba och sen ska jag shaka loss. He blir no bra he.

let's get rich and give everybody nice sweaters and teach them how to dance.

Det här är en väldigt trevlig och fin secondhand-butik på nätet. Helt sjukt fina grejer! Nu fyller butiken 1 år och fram tills 5 november får man 20 % rabatt!









www.comeagain.se

för alla gånger som vi dansat å sjungit med fast ingen kan.

Idag gick jag till skolan halv nio, en timme senare gick jag hem för att mitt huvud höll på att sprängas. Dessutom har jag ingen känsel i knäna eller fötterna (om någon har en möjlig diagnos på det är jag tacksam för ideer). Idag tänkte jag alltså mest bli frisk och kry och äta godis.

Och lyssna på den här. Om och om igen.


but I'm gonna love you like I've never been hurt before, I'm gonna love you like I'm indestructible.

Så här såg jag ut idag innan jag gick till skolan och lärde mig om marknadsföring och SWOT-analyser. Och här är en blogg jag just har upptäckt, hon skriver om musik och sånt gillar man ju.

ps. jag ser lite blyg och ensam ut på bilden och det är jag egentligen inte. Och så blir mitt hår inte sådär fluffigt varje dag heller (vilket är synd).
pps. jag skulle göra nästan vad som helst för en chokladplatta just nu.



RSS 2.0