but it don't do no good to get angry, so help me I know.

Bäst bäst bäst idag och ganska många andra dagar.



skinny love.

Sitter på tåget, ser på Kristina från Duvemåla-klipp på youtube (ja, jag är nästan besatt av den musikalen på ett väldigt nördigt sätt) och om två veckor får jag se den igen i Helsingfors, det är snöigt där ute, jag lyssnar på Bon Iver som vanligt, äter choklad istället för mat, har sovit för lite och är glad/stressad/orolig/lugn på samma gång.

all summer long.

Lycklig flicka med praktikplats i Åbo till sommaren och dessutom världens bästa Lisa som också kommer att befinna sig i Åbo till sommaren. Jag struntar i slutarbeten och slaskigt väder och allt jobbigt för den här sommaren kommer att bli bäst. Nu ska jag köpa choklad och fira.


I can't do everything, but I'll do anything for you.

Och idag är dagen när vi är lite trötta i huvudet och fötterna och lyssnar på Dire Straits och Dolly Parton. Snart ska vi traska iväg till Emma, hörde något om american pancakes och det är ju alltid trevligt.

att vingarna bär.

Idag var dagen när jag spenderade 12 timmar i skolan, tappade en liten bit av min framtand, äntligen blev klar med mina shorts, blev lite vemodig över att alla klasskompisar snart försvinner åt olika håll, var jätteglad, åt svindyr bärkvarg och kanske och nästan helt säkert fick världens bästa praktikplats. Bra dag, check!

only for your very space.

Idag har jag skickat praktikansökningar, druckit chai latte med Emma och Josse, gjort tyskaläxa, gjort slutarbete, känt mig lite stressad men ändå glad. Nu dricker jag te och lyssnar på Bon Iver och snart snart snart ska vi kolla på First Aid Kit på Klubi! Men först jobba lite och brodera lite shorts.


tusen pärlor i december.





Bland annat det här håller jag på med i skolan just nu. En topp gjord i pärlor och med bakstycke gjort av spetstyg. Ska visa lite mera bilder sen när jag är färdig.

oh the bitter winds are coming in and I'm already missing the summer / every morning keeps returning at my window and it brings me to you and I won't just pass through.





så ångrar du dig, aldrig att jag ångrar mig.

Tyska, kaffe med Emma, frysa ihjäl lite och snart ska jag luncha med favoriter. Igår var jag återigen skitförbannad och idag vaknade jag och tyckte att hela världen är en alldeles underbar plats! Hej humörsvängningar och tusen miljoner tack att Miili som jag bor med mest tycker det är underhållande och inte eh, skrämmande.

Bästa låten just nu!


RSS 2.0