home is whenever im with you.

Igår flyttade jag ut ur min och Josses lägenhet. Där har vi bott de senaste tre åren och jag har fortfarande inte riktigt fattat att jag inte ska gå upp för kaskisbacken varje dag och komma hem just dit. Det tar väl en stund innan jag förstår.

Sådär annars har mina två första veckor på Åland bestått av sjukt många bussresor och för lite sömn. Jag har mina saker i Åbo, Nykarleby, Eckerö och Mariehamn och för en ostrukturerad människa som mig är det kanske inte världens bästa ide. Fast det ordnar sig, bara jag får andas lite och sova lite så brukar det fixa sig.

sunlight over me no matter what I do.

Jag har börjat sommarjobba igen. Efter två somrar i glasskiosken tyckte min chef att det var dags för mig att få avancera lite. Nu för tiden jobbar jag alltså i ett cafe/minilivs/campingreception. Det här innnebär att man får baka varje dag, det innebär också att jag äter ihjäl mig varje dag. Idag har jag ätit kladdkaksmuffins, kokosmuffins, bananpaj, bananmuffins, kladdkaka och chokladmuffins, riktig mat glömde jag att äta.

Men det kan hända att jag har världens bästa sommarjobb, Åland är najs som vanligt och snart får jag besök så livet är liksom ganska bra även om jag kommer att ha tusen hål i tänderna och lite extra kroppsvikt när den här sommaren är över.

transparent is ok.

Innan jag äntligen fick sommarlov sydde jag alltså en klänning av ett tyg jag själv tryckt. Jag hämtade inspiration (eller inspis som mina lärare säger) från fjädrar, målade lite egna fjädrar med pensel och scannade sedan in dem och gjorde ett mönster. Så här blev slutresultatet (och jag hade lovat mig själv att inte göra något aprikos eller rosafärgat den här gången men det gick liksom inte att motstå).









RSS 2.0