now I miss you more than I can take and I will surely break, and every morning that I wake it's the same. Oh, there's nothing more to it I just get through it, there's nothing more to it I just get through it.

.

Såhär.

keep your head up now.

Den här låten hittade jag redan i Uppsala. Då lyssnade jag på den när jag hade Åbo-längtan, när jag kände mig liten och när praktiken kändes lite för mäktig. Nu har jag hittat den igen och lyssnar på den mellan att jag försöker lära mig finska, göra tyskaläxa, skriva slutarbete, jobba och liksom leva. Vad jag egentligen vill ha sagt är att det är lite mycket nu och att kaffe och världens finaste kompisar håller mig levande.

Och jo, här är låten.


dance dance dance until you get it right.

Har nu vaknat två morgnar med migrän, det är inte så jätteskoj. Migränen har sedan övergått i illamående och det är inte heller så himla skoj. Jag äter superstark migränmedicin som gör mig lite lätt förvirrad. Så nu har jag spenderat en och en halv dag med att ligga stilla i soffan och känna mig förvirrad och lite drogad och vänta på att det ska gå över.

Hursomhelst. Nu känner jag mig piggare och tänkte luncha med några favoritmänniskor.

lets get rich and give everybody nice sweaters and teach them how to dance.

Det är soligt där ute och jag dricker alldeles för mycket kaffe. Sådär annars borde jag skriva slutarbete, läsa tyska, läsa viktiga böcker och lära mig finska. Jag kände att det blev lite för mycket av allt så jag köpte ett korallrött tyg och syr mig en klänning istället. Även fast det är knepigt blir jag lugn av mönsterkonstruktion och sömsmåner.

and this is my mind.

Fick en blogaward av Ninah och Frida! Tusen tack! Här kommer sju saker om mig.

1. Mina öron är pyttesmå.
2. Jag är hungrig nästan jämt och får jag inte mat på väldigt regelbundna tider och riktig lunch och middag blir jag en liten bitch med humörsvängningar som inte är så roliga.
3. När jag träffar nya människor tror de flesta att jag kommer från Sverige eller Åland. Tydligen pratar jag med lite rikssvensk accent utan att tänka på det.
4. Jag älskar musik, att sjunga och att lyssna. Jag har alltid min ipod med mig vart jag än går och musikaler är bland det bästa som finns.
5. Tycker jag något är intressant blir jag lite besatt, därför vet jag lite för mycket om kungligheter, andra världskriget och musikalen Kristina från Duvemåla.
6. Jag älskar saker som doftar gott och jag äger himla mycket duschkrämer och schampon och hudkrämer och hårprodukter.
7. Hittar jag en ny bra låt lyssnar jag på den 35 gånger efter varann. Och sen 35 gånger till. Folk i min närhet brukar bli lite irriterade då.

RSS 2.0