we can watch the stars come out, find out what we like about everyone without a doubt.

Vet ni vad, jag har internet i mitt lilla rum!
Det firar vi med att lyssna på den här sången om och om igen!


från och med du.

Hemhemma i Forsby med precis hela familjen. Pensionsfirande, mat, mat, mat och träffa människor man inte sett på alldeles för länge. Stockholm är bra men jag skulle gärna stanna kvar här några dagar till.

I måndags fick jag ganska mycket stipendiepengar. Najs tänkte jag och köpte världens snyggaste skor. Jo, dom är faktiskt världens snyggaste. Nu ska jag lära mig att gå lite smidigare i dom också så blir det riktigt bra.

Ikväll ska vi äta popcornskaka med marshmallows, jordnötter, smör och socker och kolla på Eurovision Song Contest (även kallat en av årets viktigaste händelser). He blir nog bra he.

Och förresten, har tipsat om den här låten förr men OH MY vad bra den är!

with no sticky feeling of going wrong without the heartbeats asking where you're gonna go.

1. Jag har tolv myggbett på benen. Tolv liksom. Tydligen finns det mycket myggor i Värmland.

2. I morse var det företagsmöte på praktikplatsen. Det betyder också frukost på kontoret vilket betyder scones med philadephiaost, marmelad, fil, juice och annat som man gärna äter på morgonen. Gotta love my praktikplats.

3. Om en vecka flyger jag hemhem! Det har jag längtat efter. Min far blir pensionär och det betyder att hela familjen kommer hem och firar. Och vi gillar ju att äta också så det lär bli en hel del mat. Och efterrätter. Och maffiga frukostar.

4. Den här veckan har jag blivit filmad av tysk tv (om ni ser en blond tjej på tysk tv som sitter och ritar i Illustratour med väldigt röda kinder och försöker se ut som om hon gör något jätteviktigt så är det jag), slå huvudet i en balkongdörr och få en fin bula mitt i pannan och dessutom spilla ut en kopp med honungsvatten på golvet, skrivbordet och benen.

5. Annars går praktiken väldigt bra. Imorgon har halva tiden gått och det känns lite sorgligt.



I was definitely made for these times.

En onsdagseftermiddag i Stockholm.








walking on a dream.

En ledig torsdag kan man träffa fina Ninah, gå omkring i Gamla Stan, fota körsbärsträd, äta Ben&Jerry glass och ha det allmänt bra.






och i din port har ingenting förändrats utom just på din, för bredvid ditt namn står ett namn till.

Ny favoritlåt. Lova att ni lyssnar. Det är helt otroligt fint.


and all that time I felt just fine, I held so many people in my suitcase heart.

Helgen kan sammanfattas såhär:

Tunnelbanan till Ninah, träffa några till tjejer från klassen, shaka loss och gå hem i regnet, tåg ner till Dalarna, komma fram till Hedemora och kramas med bästa Elin som jag inte sett sedan augusti, konstatera att Hedemora påminner väldans mycket om Nykarleby, åka på roadtrip i Dalarna, spela minigolf och inse att det kanske inte är mig grej, gosa med världens sötaste lamm som flåsade en i nacken, äta paj, träffa Elins kompisar, shaka loss på Stadshotellet som påminde väldans mycket om Jeppis, sova alldeles för lite, ta tåget tillbaka till Stockholm, träffa finaste Eckerö-tjejerna, gå på styling grej och bli sminkad som en rysk kvinna på 80-talet (vilket inte alls var meningen men i alla fall), säga hejdå åt Eckerö-tjejerna, längta lite till Åland, krama Elin och säga hejdå åt henne, ta tunnelbanan hem, äta bästa kombinationen nånsin: bearnaisesås på burk + chips och sedan somna sött.


today I will be happier than a bird with a french fry.

Vaknade upp till ett regnigt Stockholm. Insåg efter en stund att jag nästan har tappat min röst, inte på det där hesa whisky-röst sättet utan mera målbrottsaktigt. 

Det är lugnt och ganska få människor på praktiken idag. Ikväll ska jag shaka loss med Ninah och lyssna på hemliga artister. Det blir fint det.
ps. Lars Winnerbäck ska till Rockoff, makes me very happy!

if a song could get me you.

Det här är en svängig och finfin sång.

it felt almost like Dirty Dancing.

Hej alla människor och hej alla ni som fortfarande läser min blogg. Inget internet ännu men här kommer en miniupdate.

Jag har det helt otroligt bra här! Stockholm är najs, praktikplatsen är najs och livet är ganska najs överlag just nu.

I helgen åker jag iväg till Dalarna, let`s go crazy i Hedemora!

RSS 2.0