Ett år utan shopping!

Förresten, jag har ju en annan blogg också! Kolla in den så får ni följa med mitt slutarbete!



Klicka!

för jag vill inte vara själv.

En av världens finaste låtar i en ny version, finfin tisdagsmusik! Och grattis min fina Lina!



Klicka!

lucky now.

Jag vaknade imorse av att jag var så himla förbannad. Inte på något speciellt, bara allmänt skitsur. Sen hade jag tyska och kände mig inte så himla tysk men på något vis försvann ändå min ilska. Nu sitter jag i skolans datasal med pätkis och vaniljte (vilket jag gör ganska ofta) och söker jobb, fixar portfolio och sånt. Och så lyssnar jag på den här om och om igen.

oh, anyway, it's looking like a beautiful day.

Kaffepauser med bästa klassen, kvällspromenad och hemmachill med Miili och skype med Lisa gjorde den här torsdagen till en rätt fin en. Och snart är det helg, ja!


once you get the feeling it wants you back for more.

Tyskan idag gick väl sisådär. Fast Emma och jag har infört en ny tradition med kaffe efter hennes finska och min tyska vilket gör det lite lättare att uthärda. Sådär annars fortsätter jag att sy mina små pärlor, är förälskad i Les Miserables, är ganska förvirrad, sjukt hungrig, ska dansa showdance ikväll och har hittat den perfekta praktikplatsen (fast jag har liksom ingen praktik där ännu men det jobbar jag på).

Bästa låten just nu.


how can you swallow so much sleep?

Idag är en såndär dag när det känns omöjligt att stiga upp ur sängen och jag måste ta tag i saker jag inte vill ta tag i. Men jag fick luncha med Julia och ska se på Les Miserables ikväll vilket gör mig ganska shiny happy i alla fall. Imorgon börjar jag läsa tyska vid ÅA kl. 08.30 och dom senaste timmarna har jag försökt plugga in allt jag missat, med tanke på att det är fem år sedan jag läste tyska sist kan man säga att det kändes lite kämpigt.

Det här är lite trevligare än tyska, härifrån.

so come over just be patient and don't worry.

Miili är tillbaka på Tavastgatan! Jubelrop och hurra för det. Nu sitter vi och chillar med varsin dator och pratar skit. Snart kommer flickorna hit och då ska vi äta mera muffins och ha valvaka. Sådär annars krånglar jag med tyskakurser och möblerade om ännu mera i mitt rum.

Det här lyssnar jag på hela hela tiden.

vad gör vi ikväll när dom andra sover?

Vaknade och kände mig lagom vemodig, hörde på sorglig musik och kände mig ännu mera vemodig. Fast sen fick jag luncha med två favoriter och då blev jag gladare. Sen blev mitt hår kortare, vi diskuterade presidentval, åt chokladmuffins, jag gick till jobbet, barnvaktade, kom hem och svängde, gick på inflyttningsfest och shakade på Dynamo med massa fina människor.

Nu kom jag just hem, läser fina mejl, konstaterar att jag känner så himla bra människor och hoppas hoppas att jag känner mig pigg imorgon och orkar jobba lite mera. Vet ni, fastän det finns saker som känns aningen jobigga är livet rätt fint just nu.

då och nu och förr och sen, det gör mig helt förvirrad.


why won’t you believe in it until it’s gone?

Blev lite eh, knäpp när jag kom hem så jag slängde i en tvättmaskin, möblerade om hela rummet, betalade räkningar och sorterade mitt klädskåp. Snart ska jag jobba och vara en glad vaktis!

never gonna break, never gonna break, never gonna break, never gonna break.

Jag jobbar lite för mycket just nu, tycker det är skojskojskoj att gå i skolan (alltså på riktigt), funderar lite för mycket, söker sommarjobb, försöker fundera ut vad jag vill göra på hösten, sover som en liten gris, har svårt att stiga upp på morgnarna, äter broccoligratäng, saknar människor som finns för långt borta, lyssnar på Bon Iver dygnet runt, har skor som läcker in, hänger med mina kompisar hela tiden och ja, det är vad jag sysslar med just nu.

and if some day I find that time, I´ll try to make the cold winter months seem just like warm July.

Inatt sa jag hejdå åt Lisa och grät hela vägen hem från busshållplatsen. Efter det sov jag 4 timmar och vaknade 06.58 av finska byggubbar som lyfte ut vår vessastol i trappuppgången. Hela lägenheten luktar liksom gift och ikväll flyttar jag och Miili in till Ukki och Anna-Sara för ett litet tag. Det är så himla mycket att fundera på just nu, människor att sakna, framtider att planera, skolor att söka in till, slutarbeten som ska fixas och idag började jag dricka kaffe för att orka med allt.

Men vet ni, jag är ändå så himla, himla glad idag.

a thousand miles seems pretty far but they've got planes and trains and cars.

Snart åker den här finafinafina människan till USA för ett halvt år och jag kommer att sakna henne så obeskrivligt mycket.

why worry now, you'll be safe.

I år tänkte jag ta en examen, vara lycklig, hänga med människor jag tycker om, försöka klura ut vad jag vill göra på hösten och försöka att inte ta allt så allvarligt. 2011 var bra, 2012 ska bli ännu bättre.

RSS 2.0