I wanna build buildings high for you, but the costs like other costs I can't afford you.

Det är väldigt mycket trevligare att äta födelsedagsbakelser och fira bästa Lina än att jogga och vilja dö för att det är så tungt vilket egentligen var den ursprungliga kvällsplanen. Därför har jag hängt hos Lina och Emma halva kvällen, sen gick jag hem och åt äggröra. Bra måndag, check.

down by the harbour in the dawn, it's not a star it's a satellite. The thought of it keeps me from sleeping, or am I already dreaming?

Fotograferingen i onsdags gick så sjukt bra och jag är så himla nöjd! Noora var världens bästa modell, fotonen blev bra och jag var väldigt glad när jag gick hem från skolan på kvällen. Sen firade jag med att shoppa alldeles för mycket och äta kanelbullar tills jag blev illamående.

I helgen har jag jobbat, gått på vaktisfest, haft Karin och Fredrik på besök, haft photoshoot i vardagsrummet (bilder kan man kolla här), blivit bjuden på brunch, gått på bio och ätit Hesemat. Bra helg, ja.

ps. Jag är sådär jättesugen på att boka en resa till London. Typ nu.
pps. Den här är en bra låt.


now I'm dreaming somebody would simply come and kidnap me.

Klockan är 22.35 och jag kom hem från skolan för en halv timme sedan. Imorgon när det här är över (sådär halvt över i alla fall) ska jag fira med Hesemat. Eller nya kläder. Eller både och. Och kanske kanelbullar.

Nu ska jag äta kvällsmat och lyssna på den här sången.

we can watch the stars come out, find out what we like about everyone without a doubt.

Idag fortsätter fotograferandet och finskan och jag ser ganska mycket fram emot när allt det här är över och man har ett liv igen. Fast det är ändå roligt, men stressigt.

Imorgon fotar jag och Lotta och såhär såg några av mina plagg ut när dom ännu var ganska ofärdiga.







money can't buy you happiness, but it can buy marshmallows which are kinda the same thing.

För att undvika söndagsångest kan man bjuda på brunch, det gjorde vi för en vecka sedan.











and things might really look all good, you just need to cross the line of you, I told myself.

Fem saker idag.

1. Idag har jag haft fotokurs i 9 timmar. På finska. Nu är jag ganska trött.
2. Sådär annars har jag mest sömnadsdetaljer, jackfoder, fållar och sånt på hjärnan. Nåt annat kan jag inte koncentrera mig på.
3. Igår fick Josse och jag kort av en tant i huset. Hon är tydligen en förtjusande dam som vet hur man handskas med högljudda (och jag lovar, det är vi inte) ungdomar eftersom hon jobbat med fångar en gång i tiden. Vi är inte säkra på om vi borde bli lite rädda.
4. På onsdag fotar Lotta och jag våra kläder på Noora och även om jag är sådär halvt nervös så har jag på känn att det kommer att bli väldigt bra.
5. Det här är en bra låt.

den får en att vissla i mörkret, den är en stulen bil som kör iväg nånstans med dig.

watch out here it comes marchin' in,
ready to shake up everything.



watch out here it comes marchin' in, ready to shake up everything. You should take shelter stop bargaining, watch out here it comes marchin' in.

En skoldag på elva timmar är ju kanske inte det roligaste jag vet. Men jackan jag håller på att sy börjar äntligen se ut som en jacka och det är ju alltid trevligt. Sådär annars är jag ganska glad och lycklig vilket ju inte heller är helt fel.

Tisdagsmusik, varsågoda.


och i din port har ingenting förändrats utom just på din, för bredvid ditt namn står ett namn till.

day 07 - a song that reminds you of a certain event

Och när praktiken var slut gifte sig Vickan och Daniel. Då kom också min Lisa och hälsade på mig. Vi hade världens bästa helg när vi åt ihjäl oss flera gånger om, chillade på min balkong och såg ut över Stockholm, hade hela sommaren framför oss och lyssnade på Daniels bröllopstal till Vickan väldigt många gånger på youtube.

Den här lyssnade vi också på hela, hela tiden.


you stopped making sense.

Söndagsmusik.


oh there will be love love love wherever you go.

day 06 - a song that reminds you of somewhere

Förra våren bodde jag i Stockholm två månader och hade praktik. Jag var sådär sprudlande lycklig under hela den tiden utan någon speciell orsak. Den här sången lyssnade jag på varje dag.


en stund på jorden.

day 05 - a song that reminds you of someone


ställ oss båda på en våg och snart så flyger du bland stjärnor. Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta.

Den här veckan umgås jag med stickmaskinen. Man skulle kunna säga att vi inte riktigt kommer överens. Man skulle också kunna säga att den hatar mig och gör allt för att förstöra för mig. Igår tog det 3 timmar att sticka 4 cm, när jag hade kommit så långt var jag ganska sur.

Men annars känns det nästan som vår i luften, jag hänger med några av mina favoritmänniskor varje kväll och gör ingenting vilket får en att bli på väldigt bra humör, jag ska shaka ass imorgon, mitt schampo doftar väldigt gott och ja, då mår man ändå ganska bra.


if someone ever grabs the phone I'll be the last to know what is wrong with us.

day 04 - a song that makes you sad


and I promise you that I'll run away with you, I'll run away with you.

day 03 - a song that makes you happy


I didn't see it coming.

day 02 - your least favorite song.

Alltså, jag blir nästan arg när den här låten spelas.



and when you scan the radio, I hope this song will guide you home.

Hittade en trevlig sak på en blogg. 30 days of music låter väldigt bra tycker jag så nu kör vi igång.

day 01 - your favourite song

Ingenting slår den här låten.


you have to dance closer to the one you love.



Låtom oss hoppas att 2011 blir lite såhär.

RSS 2.0