So come over, just be patient, and don't worry.

Vem kunde gissa att jag hade en dold talang för att bygga legohus (ja inte mina bröder i alla fall). Idag har jag byggt ett stall, en båt, ett förråd och en postbil tillsammans med en av mina två favoritungar. Och jag går numera under namnet "Moster Gutti". Men tro mig, det är bara trevligt.

Förutom att bygga lego äter jag en massa god mat, umgås med nästan hela min familj, promenerar i Mariehamn, åker vattenrutschbana, äter ännu mera god mat, spelar spel och har det allmänt bra.

Imorgon åker jag hem. Och sen byter det år. Jaja, vi vaar ju itt na yngär.



They can take me anywhere I want, I put my headphones on.

Vad Ellen har lärt sig idag:

Om man smäller igen bildörren och ipoden kommer i kläm emellan så går ipoden av på mitten.


Min fina rosa vän, jag kommer sakna dig.

Förhoppningar och regnbågar.

Hängde just upp en röd ljusslinga på väggen och med ens blev hela mitt rum mycket mysigare. Efter att ha plockat undan ett strykbräde, en dataskärm och en stor skrivbordsstol blev det ännu mysigare. Jag ska ju ändå vara hemma tre veckor nu vilket jag inte varit sen..ja, förra julen.

Och det är så skönt att sova när det är alldeles mörkt och tyst, att gå ut och gå i ett mörkt Forsby, att äta mamma och pappas mat, att se på Harry Potter med pappa och bara vara. Åbo känns aningen avlägset. Jag ignorerar helt kallt dom två portfolior som ska göras och dom kläder som ska sys. Sånt fixar sig.

Och min julklappsshopping med bästa Josse idag resulterade i att jag kom hem med nya skor åt mig själv. Men det är ganska trevligt det med.


Oh how the sun shines inside you, just like I do.



I fredags fick jag ett julkort av den här fina människan. Då saknade jag sommaren och Åland ganska mycket.

A song for someone who needs somewhere to long for.

Den här kan man lyssna på när det tar lite aj i hjärtat och samtidigt intala sig själv att det nog går om tills man gifter sig.



Och sen när man tycker att neppan, nu får det räcka och jag är värd något bättre och han vet inte vad han missar och sånt så kan man lyssna på den här och garanterat bli glad igen.


Och jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i.

Jullov, äntligen. Nu ska jag städa, packa, äta choklad, stressa till tåget och sen bara äta ännu mer choklad och umgås med familjen i typ tre veckor. Helt okej.

Och låtom oss idag lyssna på denna fenomenala låt och konstatera att Håkan Hellström är bäst.


It picks you up and turns you around.

Vi lyssnar på Quit playing games with my heart med Backstreet Boys för fullt här på Klostergatan. Det behövs ibland. Och speciellt idag.

Nu ska jag dränka mina sorger med kanelbullar.

We love it and we leave it and we watch it burn.


You can be handsome, I'll be pretty.

Nu väntar jag på att få analysera sönder kvällen och natten tillsammans med min Josse. Under tiden hör jag sönder den här sången och förtränger hur mycket disk vi har i köket och att hela hallen luktar sopor.


Just another summer.

En gång var det sommar.


Och jag hade fräknar.



Och bodde på Åland.

No matter how it ends no matter how it starts.

Imorse försov jag mig. Det var inte så smart. Jag hann inte äta frukost utan fick nästan springa (men inte riktigt för när jag springer ser jag ut som en fågel så jag försöker undvika det) till skolan. Så nu sitter jag här och är hungrig.

Jag tror att jag vill åka till Danmark på praktik på våren. Det skulle kunna bli hur bra som helst har jag på känn.


Och pliiiiiis ge mig jullov och pengar och mat och dendär skitsnygga klänningen jag såg på Zara igår!

Allt det bästa till dig min vän, allt det bästa till dig.



På ett hotell i Berlin för snart tre år sedan. Snart, snart får jag träffa dig!

RSS 2.0