I spilled the ink across the page trying to spell your name.

Dom senaste dagarna har jag pratat finska en hel kväll och en halv natt, ätit ålandspannkaka till frukost, sovit för lite, hängt vid Alebo med mina jobbkompisar, bakat bröd, powernappat, cyklat i regnet, cyklat i motvind, tänkt pröva på Korvgörans med min bror men kön var så sjukt lång så det blev pizza istället, städat ett helt hus, inbillat mig att jag har blindtarmsinflammation, nästan hört Tomas Di Leva live, somnat på en buss och nu sitter jag här i min lilla kiosk och äter cashewnötter och blir ganska glad av att tänka på att det bara är tre små ynkliga jobbdagar kvar.


I tried my best to leave this all on your machine but the persistent beat it sounded thin upon listening.

Världens bästa låt.

sommaren snurrade fort när vi bara snöade bort.

Nu som då kommer det turister och frågar var på Käringsund Vi på Saltkråkan spelades in. Eftersom jag inte vet sådär exakt brukar jag le mitt charmigaste leende, peka på några obestämda sjöbodar typ 200 meter bort och säga att där borta, där spelades allting in. Idag fick jag lite dåligt samvete efter att en norsk turist frågade var man kan hitta Tjorven så jag var tvungen att googla. Jag blev inte alls klokare och tänker alltså fortsätta på samma sätt. Så förlåt alla turister jag har lurat lite den här sommaren, jag menade inget illa.

there's a million things that I shouldn't do, stay out of trouble keep my head out of the blue. I wanna do them all with you.

Jag är så himla snorig. Det gick inte att sova inatt för att jag antingen hostade upp lungorna, snorade, frös, hostade upp lungorna lite till, hade varmt, inte fick luft, blev törstig och så vidare tills det blev morgon. Men hej och hå, glada vi till golfkiosken gå. Ikväll ska vi grilla och chilla och umgås för på lördag åker Anna hem och sen åker jag hem och sen åker alla andra och då är sommaren på Åland slut för den här gången. Nu jobbar jag hårt på att få Expressens live-tv att funka så att jag kan heja på Sandra när hon springer. Hon är så himla, himla bra och oh yes vad jag ska sitta och ropa min lilla Snattu-hejarramsa i kiosken för mig själv!

du är inte en i mängden men jag är en utav dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden.

Jag börjar få lite hemlängtan, Åland är fint och bra på alla sätt och vis men jag saknar mina människor där hemma sådär ganska mycket just nu. Dessutom håller jag på att bli sjuk vilket gör att jag känner mig lite extra ensam och ynklig (ja mor och far om ni läser detta, jag har ätit förkylningsmedicin). Nu ska jag sova och imorgon ska jag vara en trevlig golfkiosktjej.

you'll say, oh, sing one we know.













livet är fult du är fager, vaken om natten och drömmer på dagen.


att somligt händer utan att verka väldigt smart och utan att lämna världen som den var.

Eftersom jag har ett stort hus för mig själv i två dagar försöker jag komma på en massa saker att göra så jag inte ska bli alltför rastlös och få för mig att det finns farliga gubbar under sängen. Har tvättat, städat, mixat smoothie och lagat mat. Speedad, jo. Och sådär annars så tänkte jag bara meddela att jag har 49 myggbett på benen (ja, jag har räknat och ja, det är jätteäckligt). Nu ska jag baka muffins och äta chips och inte tänka på att Kent börjar spela om exakt tre och en halv timme.

du är tunn som luft, du är nästan perfekt.

På söndag spelar Kent på Rockoff. När pappa (för sidu min pappa har koll på sånt han) berättade det för mig nångång i vintras trodde jag att han ljög för liksom kom igen, Kent på Åland! För bra för att vara sant. Hursomhelst har jag inte vågat logga in på min nätbank på väldigt länge för att se hur lite pengar jag har och det betyder ju med andra ord att jag inte har råd att gå på konserten. Jag sörjer ganska mycket, sörjer också det faktum att Salem Al Fakir spelade på After Eight igår och att jag inte var där. Tycker vi lyssnar lite på min favorit Kent-låt under högstadietiden och sörjer tillsammans.


and I was so in love I thought I knew what love was all about.









Idag har jag varit ledig. Och ätit en hel del muffins (om man vill baka dom själva, och det vill man, kan man hitta receptet på syystron miins blogg). Nu ska jag sova och imorgon ska jag vara ledig igen, gotta love it.

just another summer.

Har gjort en ny liten spotifylista! Kan vara att det är en av de bättre jag har gjort. Väldigt mycket sommarkänsla och shiny happy låtar och vemodiga sensommarnätterlåtar.

I wish I didn't know you better but it's pointless,
one look at you and heaven's on fire.


you have an eye for fashion darling, I'm sitting in my room let the disc go by.


heavy in your arms.

Den här fick jag höra live i helgen.


one look at you, and heaven's on fire.

Förresten, det här är en väldigt bra låt. Sommarkänslor indeed.


Thursday I don't care about you it's Friday, I'm in love.

Nu har jag jobbat färdigt för den här veckan och nu sticker jag iväg till Åbo!

Hoppas ganska mycket på att jag får höra den här sången live på söndag.


I bet you changed your wardrobe since we met.

Kolla, min syster har en blogg!

Lopptorget!



this has of course nothing to do with anything, I just get so nervous when I'm talking to you.

Lite sommarmusik.
och vi ska sluta när planeterna stannat,
jag lovar och svär det blir bra.



ten days of perfect tunes.



Det här är bra. Nu ska jag kolla klart på fotbollen som är sjukt spännande och inte tänka på att jag ska jobba imorgon.

happiness hit her like a train on a track.


RSS 2.0