Oh how the sun shines inside you, just like I do.

När man har födelsedag får man börja dagen med kladdkaka, brownies och marängtårta utan att ha dåligt samvete över att man egentligen borde äta mörkt bröd och typ gröt. Så då gjorde jag det. Nu sitter jag här och njuter lite, det har höststormat där ute, skolorna har börjat i Nykarleby idag och jag sitter bara här och behöver inte bry mig om någonting. Nu är jag 20 år. Tänk he. Kollade på babyfoton av mig själv igår och kan än en gång konstatera att jag var ett väldigt sött och lite småknubbigt barn.



A song for someone who needs somewhere to long for.

Förresten, det här kan vara en av dom finaste åka hem-låtarna som finns.


He's probably happy, in love with someone in Barcelona.

Tre ynkliga små dagar kvar att jobba. Det är liksom nada det. Idag bokade jag båtbiljetten hem, det blir ett litet äventyr att ta sig hem med all min packning.

Jag är mätt och belåten än en gång. Chokladbiskvier, cupcakes, kokoskikärtssås, lunch på stan med nästan alla syskonen och italiensk glass gör mig till en mycket lyckligare människa.

Jag ska jobba i restaurangen dom här ynkliga tre dagarna som är kvar. Det om något blir ett litet äventyr. Lycka till Ellen, tack tack Ellen.

I bet you changed your wardrobe since we met.

Igår åkte jag och några jobbkompisar omkring på havet med en liten skruttig motorbåt en stund. Det var så fint och somrigt så. Och jisses vad det är varmt på Åland, och helt galet mycket människor som vill spela minigolf.

Den här sången är en sång man ska lyssna på om och om igen när man till exempel går till jobbet och behöver bli på lite bättre och mer "hejochhå va d e skoj att jobba" humör.



Det snurrar i min skalle.

Kyckling + lite kokos-chokladkex efteråt + kokosglass med kolasås och maränger till efterrätt = en väldigt lycklig Ellen. Jag är alltså mätt och belåten igen. Och lite fattigare efter min lilla Stockholmsresa.

Nu är det bara 8 dagar kvar på Åland. Jag har tänkt jobba som en liten tok domhär sista dagarna för att sen kunna åka hem och njuta. Snart fyller jag 20 (JESTAS I VÄÄDEN) och snart börjar skolan. Det känns lite galet.

RSS 2.0