with you I can´t go wrong.

Om en och en halv timme går båten till Åbo och imorgon bitti är jag där igen. Jag har längat väldans mycket.
Vi tar en liten fredagslåt på det för att fira!

man måste härma dom som orkar, dom som fortsätter ändå.

Ny bra låt att lyssna på om och om igen.



one day.

Igår såg Pia och jag den här filmen. Har nog aldrig gråtit så mycket till en film förut, jag grät liksom fortfarande på bussen hem. Så ja, se den. Den är väldigt bra.


one of these things first.

Pia gör scones, vi pratar om allt viktigt och sånt som inte är så viktigt, lyssnar på den här och har en väldigt fin torsdagskväll. Och så knåpar vi ihop spotifylistor också!

Klicka!

man måste dö några gånger innan man kan leva.

Här kan man se på en fin film om Håkan Hellström. Det får bli mitt lilla onsdagstips.

my heart is breaking like you heard, but the town has always turned.

Imorgon ska jag först ta en jättejättetidig buss in till stan, sen ska jag ta en annan tidig buss till Stockholm och hänga med hälften av min familj hela helgen. Det blir väldigt trevligt. Man kan ju åka tåg också men eftersom jag älskar att åka buss (har till och med gjort ett konstarbete om det nångång så jag är faktiskt helt seriös här) väljer jag att stiga upp klockan 06.30 på en lördagsmorgon bara därför.

Sådär annars är min praktikplats världens bästa, jag tror jag har lite ögoninflammation, jag längtar inte efter att börja skolan igen men dock att åka till London om två veckor.

they told me to be careful up there, where the wind rages through your hair.

Sjukt bra låt! Tack Emma!


and the mountains said I could find you here, they whisper the snow and the leaves in my ear.

Nu har jag bott ungefär 6 veckor i Uppsala. Jag har lärt mig att sy och dessutom lärt mig att tycka det är roligt, fått bo med världens bästa Pia, shakat ass och shakat ännu mera ass, planerat mitt liv för de närmaste två åren och längtat lite till Åbo nu som då. Nu är det bara två veckor kvar. Det känns konstigt.

RSS 2.0