men när du var med mig, musiken slutade aldrig.


Eller förresten, det här är nog bäst idag. Hela nya skivan finns på Spotify!

my song is love, is love unknown, and I've got to get that message home.

Idag var det första gången på hela hösten som nånting faktiskt kändes roligt i skolan. Att det råkade vara en extrauppgift som egentligen inte har något med symaskiner eller beklädnad att göra överhuvudtaget säger väl en hel del. Och nej, jag gnäller inte. Men ett höstlov skulle inte sitta helt fel (och jag känner dessutom en stor avsky mot mönsterlära, kavajfoder, sömnadsbeskrivningar och snittbilder just nu)

ps. bäst idag.

den får en att vissla i mörkret, den är en stulen bil som kör iväg nånstans med dig.


oh happy birthday, happy birthday.

Idag har min bror på Haiti födelsedag. Haiti är ganska långt borta och det blir aningens dyrt att ringa så jag säger grattis här istället. Grattis Martin, ha en fin födelsedag!

När jag var liten och gick i lågstadiet var det populärt att lyssna på Backstreet Boys, N´Sync och Westlife. Det ville jag också göra men det fick jag inte för mina bröder (även om jag i smyg diggade N´Sync). Som åttaåring lyssnade jag istället på Kent och Radiohead, något jag var skitsur över då men väldigt tacksam för idag.

Den här kan du lyssna på och fira lite.


även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur, från och med då.

Lite lätt psykbryt för nu kan jag tydligen inte rita byxor. Och man ska inte spilla ut vatten över sina färdiga skisser och dessutom komma på att man nog dissar tre av sina ideer och planerar nåt annat istället kvällen före man ska presentera det hela.

with no sticky feeling of going wrong, without the heartbeats asking where you're gonna go.

Sitter och surfar runt på Lookbook och diverse modebloggar som en liten tok för att få inspiration. Just nu vill jag sy fem olika plagg och my, oh my vad det kommer att bli stressigt. Och ska jag sy ett par shorts eller en kjol och ska jackan jag också vill sy vara a-linjeformad eller mera herrkavajaktig?
På tisdag ska jag ha bestämt mig och som det ser ut nu kommer jag att ändra mig tusen gånger innan dess och få små sammanbrott lika många gånger. En färgskala har jag i alla fall, det är ju alltid något.







Fint från Lookbook.

yes, to dance beneath the diamond sky with one hand waving free, silhouetted by the sea, circled by the circus sands.

Igår kväll pratade vi kärlek, lyssnade på Coldplay och dansade på ett svettigt dansgolv.
Idag har min dag mest gått ut på att äta cheeseballs och se på regnbågar över Åbo med min Lisa.

nån måste skriva om mitt slut, du läser mig som en öppen bok.

Den här dagen började lite lagom långsamt och vemodigt men slutade väldigt bra. För The Office är skitkul och Ben&Jerry glass är väldigt gott.

Och den här sången kan man lyssna på innan man somnar.

tog mig in i din dröm inatt.

Om ni inte har lyssnat igenom varenda låt på Säkerts! nya skiva och läst igenom alla texter riktigt ordentligt så tycker jag att ni ska göra det precis nu.


och det här är det enda som plågar mig, helt och fullt kan du aldrig bli min.

Bäst idag är det här.




ps. klickar man på bilden kommer man till källan.

but then again I don’t remember you.





Idag lyssnar jag på det här.

när allt är miserabelt flyger en ensam drake högt över koppartaken.

Nä, vet ni vad. Jag är lite för trött och sur för att ens komma på något att skriva just nu. Istället kan man läsa den här bloggen, den handlar om allt från soppåsar till granntanter och söta Idol-killar. Och på tal om det, jag är fortfarande lika kär.

Nu ska jag banne mig äta en kanelbulle. Kanske två.

drying up in conversation, you will be the one who cannot talk.

Jag kan bli så himla sur över saker som jag tappar bort och inte hittar även fast jag vänder upp och ner på hela rummet, FPA som inte ger mig mitt bostadsstöd, chokladkex som skulle bli sega men som blev allt annat än just det, att jag inte kan betala min hyra imorgon och att jag inte orkar skriva mer om väfttrikå och varptrikå för att det är så otroligt tråkigt.

Men så lyssnar jag på det här och blir glad igen. Jag tror jag är kär.

I bet you changed your wardrobe since we met.

Problemet med att designa och sy upp en egen kollektion är att man kan sy precis vad som helst. Bara tiden och fantasin som sätter gränser (och det faktum att jag inte kan sy så bra men det är inte poängen just nu.) De senaste timmarna har jag ritat shorts, klänningar, jackor, tröjor och kjolar och testat tusen olika färgkombinationer och funderat på alla världens material. Hursomhelst. Det kommer att bli bra när jag väl har bestämt mig.







songs for someone who needs somewhere to long for.


take the night bus with me tonight,
frost on the window,
it's freezing out here on the pavement.



RSS 2.0