And I kissed you in a style that Clark Gable would have admired.

Det är typ en och en halv månad sen jag bloggade sist. Oh vad aktiv jag är. Hursomhelst, jag ska bli kassatant, den bästa kassatant som någonsin skådats i detta land. Jag skall vara supertrevlig och få alla gamla, trötta tanter att bli jättelyckliga av tanken på att få få till Torghallen och handla av den bästa kassatanten i hela Finland. Fast om nån pratar finska med mig måste jag nästan låtsas att jag inte hör dem.

Igår testade jag och Miili och Lina på karate. För det första kan ju nämnas att varken Lina, Miili eller jag någonsin förr har ens varit i närheten av att testa på karate. Alla andra som var där hade vita, fina karatedräkter och såg proffsiga ut. Det gjorde inte vi. Vi började med att spela basket, en ganska aggresiv form av basket. Och hur många gånger jag än kastade så träffade jag inte korgen. Sen skulle vi ta ett par, jag om min gamla biologilärares gubbe råkade bli ett par och det var ju intressant. Nu tror jag att jag ska nämna att min kondition nästan inte ens existerar överhuvudtaget och jag är väldans svag, detta gjorde att jag helt seriöst funderade på att smita ut lite diskret när vi var mitt inne i nån springa-mot-väggen-allt-vad-du-kan-fast-ditt-par-håller-i-dig-och-
är-mycket-starkare-än-vad-du-är-övning. Men efter en och en halv timme av lite olika karategrejer som hade fina namn som jag inte kommer ihåg måste jag erkänna att det var roligt.


Clark Gable - The Postal Service

RSS 2.0