I wanna build buildings high for you, but the costs like other costs I can't afford you.

Om sisådär två veckor får jag sommarlov. Eller egentligen får jag sommarlov när jag är klar med det jag håller på med just nu. Jag ska planera ett mönster, trycka upp mönstret och sen sy en klänning av tyget. Tryckmönstret är färdigplanerat, klänningsmönstret är färdigplanerat och idag försökte jag börja trycka upp tyget. Det gick väl sådär.

Hur som helst så såg min skoldag ut såhär idag.








för alla gånger som vi dansat och sjungit med fast ingen kan.

Igår var dagen när jag råkade hälla nagellacksborttagningsmedel på min dator. För andra gången i mitt liv. Den mår helt okej och det var inte lika hemskt som första gången men jag skäms lite ändå.

Ikväll kommer Josofiini och då börjar sista dagarna tillsammans i lägenheten. Tror vi ska äta ganska mycket bulla för att hedra våra tre år tillsammans på Klostergatan. Och nu blir jag alldeles för sentimental, bäst att fortsätta med skoluppgifterna.

länge leve länge sen, som jag minns det var det lätt även när jag trillade omkull. Länge leve du min vän, du som alltid följt mig hem nykter eller alldeles för full.

Insåg just att den här våren snart är slut. Och jag kan inte riktigt sätta ord på det men alla dom gånger jag har suttit på ett vardagsrumsgolv och pratat viktigheter, lyssnat på Veronica Maggio och sjungit med tillsammans med mina favoriter är liksom över för den här gången.

Fast snart är det sommar. Och det är inte så dåligt det heller.

(och sådär annars så har jag ingen lägenhet nästa år, ska göra min praktik i Uppsala under hösten, är nästan pank, känner mig lite vemodig, har löjligt mycket skolarbeten att göra men är glad i alla fall)

RSS 2.0