I wish that you knew when I said two sugars, actually I meant three.

Nu sitter jag här i skolans bibba, har ätit mig mätt på Hannas choklad och har det i allmänhet ganska trevligt. Egentligen borde vi jobba jättehårt med ett 30 sidors Maxmo-arbete som ska inlämnas på fredag, men, sånt kan man göra en annan dag.

Annars då, eftersom jag ju inte uppdaterar min blogg sådär väldans ofta nuförtiden så kan man ju säga att det har hänt en del sen jag skrev sist.

1. Jag har fått körkort. Och det är ju trevligt. Första gången jag körde upp gick det mindre bra, jag höll nästan på att köra över en annan människa (men bara nästan) och det är ju inte så bra. Andra gången gick det perfekt.

2. Jag har drömt att min systerson blev uppäten av en häst.

3. Jag har tillbringat en helg i Grankulla på Kulturkarneval.

4. Jag har hållit ett engelskaföredrag. Egentligen har jag inte så stora problem med att prata inför folk men denhär gången gick det inte så bra. Först började mina händer skaka okontrollerat, så mycket att jag fick lägga ner pappret jag höll i på bordet framför mig. Efter det började mina ben skaka, dethär såg ju lite dumt ut och jag rabblade igenom det jag skulle säga jättejättesnabbt så jag skulla få sätta mig igen och slippa stå där och skaka i alla kroppsdelar jag äger och se dum ut. Jag skakade fortfarande 2 timmar efter att lektionen var över.

5. Jag har hittat en massa fin musik, Deportees, Ryan Adams, Kate Nash, Jonna Lee.

Harder Now That It's Over - Ryan Adams
We Get On - Kate Nash

Musik Non Stop - Kent

Igår kväll kom Emma och jag hem från Helsingfors. Kent var bra, väldigt bra. Det hela kändes väldigt overkligt, dessutom var Emma och jag bra på att trängas så vi stod längst fram. Men som sagt, det kändes overkligt. Vi bodde hos Emmas Nykarleby-grannar, de var snälla och bjöd oss på väldigt mycket mat. Klockan 12 på söndagskvällen satt vi ensamma i deras kök och försökte tvinga i oss paj efter att just ha ätit varsin stor hamburgare. Det gick väl sådär.
På måndag skulle vi vara kulturella, det tog oss en timme och 3 telefonsamtal till Hanna att hitta Tennispalatset. Lite småpinsamt eftersom jag påstår mig ha otroligt bra lokalsinne (vilket jag också har) och var säker på att jag visste vart vi skulle. Hursomhelst, tanken var att vi skulle kolla på Sally Manns fotografier, det tog oss en kvart innan vi kom på att utställningen har öppet precis alla dagar förutom måndag. Men bara för att vi var där shoppade vi loss på Star Wars prylar i en bio-nånting-butik. Man kan lugnt säga att vi hittade den perfekta födelsedagspresenten. Resten av dagen shoppade vi saker vi inte behövde, åkte spårvagn runt hela Helsingfors och provade balklänningar på Halonen. En ganska trevlig måndag faktiskt.


RSS 2.0