today I will be happier than a bird with a french fry.

Vaknade upp till ett regnigt Stockholm. Insåg efter en stund att jag nästan har tappat min röst, inte på det där hesa whisky-röst sättet utan mera målbrottsaktigt. 

Det är lugnt och ganska få människor på praktiken idag. Ikväll ska jag shaka loss med Ninah och lyssna på hemliga artister. Det blir fint det.
ps. Lars Winnerbäck ska till Rockoff, makes me very happy!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Men hej Ellen! vad glad jag blir över att du uppdaterar din blogg igen! jag blir ju som lite orolig då du uppdaterar så sällan (läs aldrig) och börjar undra om du spontangift dej med en rik fransman och flyttat till rivieran eller om du har blivit kidnappad av ryska maffian för att de trodde att du var dotter till en mexikansk oljemagnat eller om du fallit och slagit i huvudet efter en vild kväll med snygg-erik på berns och drabbats av minnesförlust och tror att du heter britta och jobbar på konsum eller om du bara är så himla upptagen med ditt coola liv så du bara inte uppdaterar längre eller vad det kan bero på. du vet hur det blir då man börjar funtsa på saker. men du lever ju iaf! SKAFFA INTERNET. och sånt. kram! ps. i nykarleby är allt som förr. ifall du funtsade. ds.

2010-05-15 @ 14:18:49
Postat av: Ellen

hej fina Lisa! du kan vara lugn, jag lever å mår bra! ingen snygg-erik, inget jobb på Konsum, ingen rik fransman men oh yes jag har det väldans bra i alla fall! Har fortfarande inget internet så jag får surfa lite i smyg på matpauserna på jobbet. Och ja, jag ska skaffa internet. Lovar. Hur har du d förutom att d int sker så mycke i Nkby? Allt bra? E chefen snäll me dig å sånt? puss.

2010-05-18 @ 13:06:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0